Du är här:

Vi hälsar Ulf Kindstrand Lyckeman till oss!

Sedan några månader tillbaka är Ulf vår nya Verksamhetschef för ABF Jobb. Han kommer närmast från Samhall där han var områdeschef under fem år inom Facility management. Innan dess var han varuhuschef fyra år på Sängjätten. Han har också varit biträdande skolchef under åtta år hos AcadeMedica och startade upp deras friskolor.

Nu har du varit hos oss ett tag, hur har denna första tid hos oss varit?
Min första tid här har jag ägnat mig åt att sätta mig in verksamheten och lära känna mina nya medarbetare. Det är mycket fokus på att lära mig alla olika verksamheter på ABF Jobb. Det är ett intressant och givande arbete. Det är lite spännande att börja nytt jobb under mitt under pandemin, det mesta har skett på distans.

Vad var det som gjorde att du sökte till oss?
Jag drivs av att jobba med utveckling av människor och skapa nya förutsättningar för dem. Jag vill jobba i en verksamhet som är värderingsstyrd och på ett så tydligt sätt som möjligt har människan i fokus.

Vilka är dina bästa tips för att få ett nytt jobb?
Är du mellan jobb eller söker du efter nya utmaningar, gå in på ABF Jobbs hemsida och läs våra tips som vi delar med oss om klicka här

Lycka till!


Arkiv