Du är här:

Börja tidigt, var aktiv och ge inte upp

Sasa Torlo arbetade på Andrénplast AB i Göteborg i 18 år. Började som operatör och var till slut ansvarig för lager och logistik. Företaget valde att flytta sin produktion utomlands och avveckla verksamheten i Göteborg, vilket ledde till att Sasa blev varslad.

Vad fick du för hjälp av ABF Jobb?
Min coach hjälpte mig att få fram ett strålande CV samt förbereda mig inför intervjuerna. Jag fick hjälp att skapa en LinkedIn-profil för att öka min synlighet inom sociala medier och för att jag ska kunna skapa kontakt med företag. Vi har pratat mycket om hur jag ska gå väga för att hitta min nästa arbetsgivare.

Vad är det bästa med att få en coach?
Det bästa med en coach är att få hjälp med CV, kunna öva mig inför intervjuer, ha någon att bolla idéer med. Bli tipsad om olika jobb och finna nya sätt att hitta nya arbetsgivare.

Vad är dina 3 bästa tips till den som blir varslad?
Börja tidigt och vara aktiv, ge inte upp.

Sasa har fått anställning som lageransvarig på RZ Mekpart i Göteborg. Han har blivit väldigt bra bemött och ser riktigt framemot att få börja arbeta hos dem.

Vi önskar Sasa Torlo lycka till med sin nya anställning!