Du är här:

Står du inför en förändring i arbetslivet?

Vi på ABF Jobb är specialister på att hjälpa dig som står inför en förändring i arbetslivet. Du kan antingen vara arbetssökande sedan en längre tid, eller vara på väg att bli. Oavsett vilket, erbjuder vi dig individuell coachning. Vår erfarenhet säger nämligen att det finns många olika vägar till ett nytt jobb, och vi har skapat ett arbetssätt som fungerar. Vi är bland de främsta i Sverige på att få arbetssökande i jobb. Det är ett facit som talar för sig själv.

Vi coachar dig till ditt nya jobb

ABF Jobb arbetar med att stötta människor som står inför en förändring i arbetslivet. Vi erbjuder flera olika tjänster med fokus på omställning, coachning och nytt jobb. Vår utgångspunkt är att varje människa är en tillgång som har förmågan och viljan att utvecklas, påverka och ta ansvar. Varje människa är unik. Med de rätta förutsättningarna, kan du lyckas.

En coach med rätt erfarenhet

Hos oss har alla coacher personlig erfarenhet av förändring i yrkeslivet och vi vet hur det är att gå igenom en förändringsprocess. Vi har förståelse för din situation, kan ge konkreta råd och är uppdaterade på arbetsmarknaden. Hos ABF Jobb träffar du coacher med relevant utbildning och lång erfarenhet av coachning. Vi gör allt vi kan för att du ska få ett nytt jobb!

Lokal anknytning

Den lokala anknytningen är viktig. Att vara lokalt förankrad och väl insatt i hur arbetsmarknaden ser ut i just ditt område, är en viktig del i det som kan leda till ett nytt jobb. Vi har idag en stark förankring i Västra Götaland, Värmland, Skåne och Gotland, men har ett nätverk av samarbetspartners och uppdrag i hela landet. Vi är rörliga och vårt mål är att möta dig på den ort du bor.

Nära samarbete leder till lyckad omställning

Idag samarbetar vi tillsammans med Arbetsförmedlingen och Trygghetsfonden TSL: s övriga leverantörer samt bemanning- och rekryteringsföretag för att öka dina möjligheter att nå dina mål. Det kan bland annat handla om rekryteringsträffar, matchning och ett utökat företagsnätverk. Vi erbjuder också karriärcoachning för privatpersoner och företag. Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!