Du är här:

Rusta och Matcha

Funderar du på att utbilda dig eller är du på jakt efter ditt nästa jobb? Nu erbjuder vi tjänsten Kundval Rusta och Matcha.

Här kan du få det stöd du behöver, anpassade efter dina förutsättningar. Rusta och Matcha är för dig som kan jobba, men som behöver extra stöd för att hitta jobb eller börja studera. Med hjälp av en handledare hos oss anpassar vi individuellt dina aktiviteter för att du skall nå dina mål, oavsett om det är att få ett nytt jobb eller genomföra en utbildning.

Oavsett om du vill ställa om och utvecklas i din karriär eller söker jobb kan våra professionella matchare hjälpa dig att nå dina mål. Våra möten sker antingen både fysiskt eller digitalt, beroende på vad du önskar. I första mötet skapar vi en nulägesbild av vad du behöver och skapar en handlingsplan.

Vi kan coacha på olika språk och erbjuder idag stöd i följande språk, förutom svenska: spanska, arabiska, somaliska, engelska, persiska, dari, bosniska, kroatiska, serbiska och ryska.

Rusta och Matcha erbjuder vi på följande orter: Lysekil, Uddevalla, Vänersborg, Färgelanda, Göteborg (på flera adresser) och Malmö.

Hur får du tillgång till våra coacher? Det är hos Arbetsförmedlingen som du ansöker om tjänsten Rusta och Matcha.

  1. Du ska vara inskriven hos Arbetsförmedlingen
  2. Ansök om att du vill ha handledning av oss. Ange vårt KA-nummer när du pratar med en handläggare på Arbetsförmedlingen.

KA-nummer 10069055 (Göteborg)

KA-nummer: 10066961 (Fyrbodal)

KA-nummer: 10069309 (Malmö)

Läs mer här hur det fungerar.

3. När arbetsförmedlingen gett sitt godkännande kommer vi kontakta dig för ett första möte.

Har du frågor eller vill veta hur du söker?

Kontakta oss så berättar vi hur du ska göra.

Christer Erlach nås på 0701-64 42 01 och christer.erlach@abfvux.se

 

Rusta och Matcha i Fyrbodal (Lysekil, Uddevalla, Vänersborg, Färgelanda) samt Göteborg och Malmö är ett uppdrag som vi har ifrån Arbetsförmedlingen.  Projektet finansieras via Europeiska socialfonden.