Du är här:

Är du arbetssökande och vill träffa framtida arbetsgivare på plats i Göteborg?

Då ska du besöka Jobbmässan som är kostnadsfri och arrangeras av ABF Jobb och Lernia. Ta chansen att träffa arbetsgivare som anställer just nu. Jobbmässan är till för dig som är arbetssökande och vill presentera dig för framtida arbetsgivare på plats.

Välkommen!

Plats: Norra Ågatan 10A, plan 4  (se karta)
Datum: Onsdag, 19 oktober
Tid: 13.00-16.30


>>  Anmäl dig här  <<


Företag på plats (uppdateras kontinuerligt)

Göteborgs Spårvägar är stadens hjärta och genom att vara en del av oss bidrar du till samhällsnyttan och hjälper till att få staden att rulla. Vi söker just nu spårvagnsförare, underhållstekniker (vagnmekaniker), CNC-operatörer och elektriker. Välkommen med en ansökan till oss!


Vi hjälper rederier, hotell, restauranger och casinon att komma i bästa möjliga form. Vi är ett internationellt rekryteringsföretag som värdesätter långvariga samarbeten och en fantastisk relation med våra kunder och kandidater.

 

Här finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Är du intresserad av att ha ett roligt och meningsfullt jobb? Tillsammans med kollegor får du chans att sprida glädje och skapa roliga och innehållsrika dagar för dem vi stödjer. Vi söker nya medarbetare inom hemtjänst, demensteam, trygghetslarm, nattpatrull, personlig assistans, korttidsenhet, vård- och omsorgsboende, LSS-boende, daglig verksamhet LSS, förskola, måltidservice och lokalvård.

 

Hemtjänst inom Mölndal stad

 

 

 

Bemanning inom servicebranschen

 

 

 

Göteborgs Stad Funktionsstöd: Arbetar med att barn och vuxna ska få det stöd och den hjälp de behöver genom insatser inom socialpsykiatrin för vuxna med psykiska funktionsnedsättningar och sjukdomar.

 

 

Bemanning och rekrytering inom byggsektor

 

 

 

Bemanning inom olika områden, både yrkesarbetare och tjänstemän.

 

 

 Är en del av rättsväsendet och jobbar för att samhället ska bli säkrare och tryggare. Som anställd hos Kriminalvården bidrar till viktiga samhällsuppdrag tillsammans med andra. Välkommen till Kriminalvården!

 

 

Rekrytering inom servicebranschen

 

 

 

Rekrytering och bemanning

 

 

 

Bemanning och rekrytering inom hotell-och restaurangbranschen

 

 

 

Bemanning och rekrytering inom industri