Du är här:

Coaching och karriärrådgivning genom ABF Jobb ger nöjda deltagare

Deltagare inom omställningsstöd från Trygghetsfonden genom ABF Jobb är nöjda med stödet visar den senaste statistiken från Trygghetsfonden.

Det senaste årets arbete med att säkerställa processer och tydligare rutiner för våra coacher har gett tydliga resultat i hur nöjda våra deltagare är över den coachning de fått, särskilt i Värmlands- och Skåne län. I till exempelvis Värmland har kundnöjdhet gått från 43% till 100% det senaste året.

Vår uppdragsgivare Trygghetsfonden TSL, som arbetar med omställningsstöd har som krav i rådande ramavtal att samtliga leverantörer ska leverera minst 80% i kundnöjdhet. ABF Jobb ligger just nu på ett genomsnitt på 93% då vi slår ihop alla de län där vi är verksamma. Detta är en hög siffra om man tittar på motsvarande siffra hos övriga leverantörer inom TSL som just nu ligger på 82% i kundnöjdhet.

-Det är glädjande siffror och något som vi är oerhört stolta över, säger Natalia Bulun som arbetar som Projektsamordnare på ABF Jobb. Jag tror att en av anledningarna till det fina resultatet är att vi blivit bättre på att motivera och följa upp våra deltagare, avslutar Natalia.


Arkiv