Du är här:

5 frågor till vår nya coach

ABF Jobb presenterar:
Sara Gaziani, projektsamordnare/handledare för Stöd och matchning

 

1. Vad har du för bakgrund?

– Jag har jobbat mycket med rekrytering, coachning, HR och kommunikation. Jag har studerat fyra år på högskola/universitet med fokus på kommunikation, beteendevetenskap, presentationsteknik och strategiska analyser.

2. Varför valde du jobbet som projektsamordnare/handledare för Stöd och matchning, eller valde jobbet ut dig?

– Jag ville vända på steken – istället för att anställa andra vill jag kunna hjälpa andra att bli konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden och därmed få jobb.

3. Vilka är dina arbetsuppgifter, hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

– Som projektsamordnare och handledare för Stöd och matchning ser mina dagar väldigt olika ut. Det är en kombination av att träffa deltagare som söker jobb på personliga möten, hålla i gruppträffar, seminarier och hantering av sociala medier, administrativt arbete, planering samt kontakt med externa parter.

4. Vad har du för fritidsintressen?

– Jag är en människo-människa, det vill säga att jag mår som bäst i andras närhet. Jag spenderar gärna mina dagar med min sambo, min familj och mina vänner. Det kan vara allt ifrån att laga mat ihop, träna ihop till att åka iväg på en spontan bilresa.

5. Nämn något som du gjort som du är riktigt stolt över, på jobbet eller privat.

– Jag är generellt stolt över min resa i livet. Jag har aldrig fått något serverat på ett silverfat utan har alltid fått kämpa för det som jag har åstadkommit. Just därför är mitt motto i livet att ingenting omöjligt så länge man har rätt inställning. Det är därför jag motiveras av att ta fram drivet hos andra när de söker jobb och tror att det är svårt.